Egyéni konzultáció

Ha ideérkeztél, akkor bizonyára neked is vannak kérdéseid, amikre válaszokat keresel és olyan élethelyzetben vagy, amin változtatni szeretnél.

Ez nagyon jó! Máris megtettél egy lépést magadért azzal, hogy itt vagy. A következő lépés a cselekvésé: gyere el egyéni konzultációra, ahol segítek válaszokat találni, és továbblépni.

Ha úgy érzed, megvan benned a szándék a munkára, és kész vagy a változásra, akkor kérj időpontot a bejelentkezésen keresztül itt, vagy a Facebook oldalamon: @kapcsolattudatosság

Online konzultáció

Amennyiben fizikai korlátai vannak annak, hogy személyesen is találkozzunk, online konzultációra is van lehetőség.

Az online konzultáció időtartama és ára megegyezik a személyes konzultációval.

Jelentkezz be itt, és felveszem veled a kapcsolatot.

  • 1074 Budapest, Rákóczi út 64. 1. emelet
  • 1 ülés időtartama: 60 perc
  • Ár: 10.000 Ft / alkalom

Eddigi élethelyzetek, kérdések, amivel érkeztek hozzám

Párkapcsolati kérdések

Párkapcsolatot szeretnék, elegem van a magányból / Bizonytalan vagyok, hogy jól választottam-e? / Szeretném elfelejteni az exem / Szeretnék magamra találni a szakítás után, és fejlődni abban, amit kritikaként kaptam meg a másiktól / Kapcsolatban nem tudom hogyan tovább

Családi témák

Anya, Apa és én / Mit hoztam a családból? / Testvérkapcsolat

Karrier kérdések

Utálom a munkahelyem, váltanék / Fogalmam sincs miben vagyok jó, milyen terület illene hozzám / Megőrjít a főnököm és nem bírom a stresszt

Önismereti kérdések

Úgy érzem nem értenek meg mások, nem tartozom sehova / Mik az én erősségeim és mi az én legfőbb tehetségem? / Túl sok nekem ez a világ / Hogyan tudom magam jobban érvényesíteni?

Milyen lesz a közös munka velem? Mire számíthatsz?

Az önmagadra látó szemüveg

Amikor leülünk beszélgetni akkor az olyan élmény lesz, mintha kapnál egy szemüveget, amivel ráláthatsz saját működésedre, és lépésről lépésre megértheted azt. Ezzel lehetőséget kapsz, hogy tudatosan fejleszd képességeidet, eddig általad ismeretlen vagy kevésbé ismert személyiségbeli vonásaidat.

Irányítás az életed felett

Nem ígérek garanciális boldogságot, sem azt hogy innentől az élet könnyű lesz. Azt viszont ígérem, hogy a közös munkával visszaszerezheted az irányítást az életed felett, és így könnyebben birkózol majd meg az élet adta kihívásokkal, képességeid és belső bölcsességed legjavát használva.

Önmagad jobb verziója

Nehéz elképzelni? Mondok egy példát. Láttad a Csúcshatás című filmet?

Ha igen, szuper, (ha nem, akkor feltétlenül nézd meg, jó film 😉 ) és most  képzeld el, hogy az a “csodaszer” amivel a filmben a főszereplő elérheti a 100%-os agyi teljesítményt, szóval az a “csodaszer” születésed óta benned van.
Ahogy mindenkiben.
A folyamatod során  – a filmmel ellentétben – nem az agyad teljesítőképességét növeljük, hanem a benned rejlő potenciálhoz nyúlunk: ha eddig mondjuk 20%-on működtél a világban (értsd: képességed és tehetséged csak 20%-át használtad) akkor innentől ez lehet mondjuk 60, 70 vagy 80% is! Önmagad jobb verziója lehetsz, hiszen rálelsz saját erőforrásaidra!

És miért nem 100%?

Annyit fogsz kivenni az önismereti folyamatodból amennyit beleteszel. A munkát te végzed, én pedig mindent beleadok, mint a legelkötelezettebb személyi(ség) edződ, hogy végre magadra találj. A többi rajtad áll. 

Én készen állok, ha Te is.

w

Fókusz csoport

Fókusz csoport indul. Jelentkezés hamarosan.

Karrier Kör

A következő eseményt itt találod:

Facebook

Online konzultáció

Amennyiben fizikai korlátai vannak annak, hogy személyesen is találkozzunk, online konzultációra is van lehetőség.

Az online konzultáció időtartama és ára megegyezik a személyes konzultációval.

Jelentkezz be itt, és felveszem veled a kapcsolatot.