Gyakorlati segítség a békés,
nyugodt ünnepi együttléthez!

Egy e-book azoknak,

  • akik már előre szorongva és görcsben várják a családi együttlétet.
  • akiknek idén karácsonykor szembesülni kell egy megváltozott családi helyzettel válás, szakítás, betegség, vagy egy családtag elvesztése miatt.
  • akik idén szeretnének a stressztől és feszült hangulattól megszabadulni.
  • akiknek általában kaotikusan fárasztó a karácsonyt megelőző időszak.
  • akik ötleteket keresnek arra, hogy milyen megoldások könnyíthetik ezt az időszakot mind a készülődés, mind a családi kapcsolatok tekintetében.

Az SOS Karácsony a családdal nem csupán egy e-book: egy navigátor az élet kihívásaihoz,
jolly-joker kártya mindennapi konfliktus helyzetekhez, eszköz önmagad mélyebb megértéséhez,
és egy üdítő cseppnyi varázslat – ha netalán fogytán lennél belőle…

SEGÍTSÉG

a konfliktusok kezeléséhez

INSPIRÁCIÓ

a készülődéshez

TÁMASZ

a stresszes családi helyzetekhez

Mit ad neked ez a könyv?

  • gyakorlati segítséget kapsz, nehezen kezelhető családi szituációkhoz, ezért magabiztosabb leszel és nyugodtabb, mert tudni fogod mit kell tegyél és hogyan.
  • inspirációt meríthetsz személyes történetekből, amely ötletek könnyíthetnek az ünnepi készülődés feladatain.
  • támaszt kapsz olyan nehéz helyzetek kezeléséhez, amikkel eddig talán nem kellett szembenézned.
  • várhatóan kisimulsz a sok teendő ellenére, mert jobban a kezedben tartod majd az életedet az ünnepek alatt is.

Akik már olvasták:

“Gyakorlatias és szívet melengető! Mindenkinek el kellene olvasnia karácsony előtt!”

Attila, értékesítési vezető

“Nekem mindig fejtörést okozott az, hogyan lavírozzak a család, a munkahely és az otthon között. Kész őrület mindig ez az időszak…Ebben a könyvben találtam ötleteket, tippeket, amiket biztos, hogy alkalmazni fogok, hogy nekem is jusson a meghitt, nyugodt hangulatból!”

Réka, logisztikai asszisztens

“Segít elnavigálni a kínos, kellemetlen vagy akár a fájdalmas családi helyzetekben. Hiánypótló, nem csak karácsonyra, mindenkorra ajánom!”

Linda, grafikus

“Olyan hosszú ideig volt a karácsonyom magányos, hogy most úgy döntöttem idén másként lesz. Ez az ebook sokat segített a hogyanban.”

Heidi, könyvelő

Zárd az évet idén máshogy! Ajándékozd meg magad, vagy ismerősödet ezzel a könyvvel, hogy könnyülhessen a szíved a régóta cipelt terhektől, és végre segítséget kapj a stresszel való megküzdéshez: legyen az családi kapcsolatok-, a magány, vagy a feltorlódott feladataid miatt.

A karácsony a szeretet ünnepe, ebben az évben végre neked is juthat a varázslatából, békéjéből! Ebben segít neked az SOS Karácsony a családdal:

Rólam:

Nincs olyan család, ahol ne lett volna vita legalább egyszer a halászlé vagy a töltött káposzta fölött. A család, még a legodaadóbb, szeretettelibb környezetben is tartogat konfliktusokat, kérdés az, hogy mi hogyan tudjuk kezelni azokat.

A hétköznapi viták, a ki nem mondott sérelmek könnyen túlfeszülnek az ünnepekkor, hiszen ilyenkor nagy elvárásokkal vagyunk önmagunk és családunk felé is, hogy a meghitt hangulatot mindenáron meg kell teremteni. Az összezártság – főleg így Covid idején – pedig még nagyobb terhet ró ránk, ezzel a stresszel pedig ha nem kezdünk egyénileg valamit, akkor egymáson fog robbanni ez az időzített feszültség-bomba.

Ezt a karácsonyi e-book-ot az elmúlt 11 év ihlette számomra.

2009-ben váltak el a szüleim, amivel megrendült a családi biztonság, és ami -természetesen -mindenkit megviselt a családunkban. Onnantól kezdve nem volt olyan év, amikor ne lett volna feszültségforrás a kérdés: hol töltsük a szentestét a nővéremmel?

Később más nehézségek is felbukkantak: szerettek, közeli családtagok elvesztésével nehezült a szívünk, mikor az ünnepi asztalt már kevesebben ültük körül. Társválasztásaim során megtapasztaltam azt is, hogy milyen egy szabályok és határok nélküli mozaikcsaládban újdonsült nevelő szülőként beilleszkedni, vagy éppen egy alkoholbeteg társ mellett élni.

Személyes történeteink nem egyformák, ugyanakkor egyvalami biztos: a mi döntéseink határozzák meg jelenünket és jövőnket. Döntés most az is, hogy ezzel a könyvvel megajándékozod magad, és teszel azért, hogy neked idén könnyebb legyen a karácsony.

11 év tapasztalatát és mások megérintő, egyben felemelő történetét csomagoltam be ebbe a könyvbe, fogadjátok szeretettel tőlem! Örömmel veszem visszajelzésedet a könyv kapcsán az info@andreavaloczi.hu email címre.

Áldott, lelkedben békés, önmagadhoz hű és szeretetteli ünnepeket kívánok!

Megrendelés:
S.O.S. Karácsony a Családdal e-book

Regisztrációs form: Kérlek pontosan töltsd ki!

E-mail cím, amire a könyvet kéred...
Kérlek pontosan töltsd ki a számlázási adatokat!