Így leszek vállalkozó

{

“Vagy a saját álmaidat építed fel, vagy valaki másét!

Farra Gray

 • Lehet, hogy van egy vagy több – régóta dédelgetett – vállalkozói ötleted, csak nem tudod hogyan indulj el?
 • Lehet, hogy már van egy (hobbi)tevékenység, amit rendszeresen űzöl, és vágyad, hogy később ebből élj meg?
 • Érzed, hogy az adná a legnagyobb elégedettséget és motivációt a mindennapi munkádhoz, ha saját magadnak dolgoznál, és nem valaki másnak?
 • Lehet, hogy kisgyermekes anyukaként keresed az egyensúlyt az otthon és a munka között és ezt a céges keretek nem engedik?
 • Az Így leszek vállalkozó 1 napos workshop alatt bemutatjuk neked a vállalkozói lét alappilléreit, felkészítünk mind tudásban, mind élményben a várható kihívásokra, hogy el tudd dönteni, belevágsz-e a vállalkozásodba!
  Biztos vagyok abban, hogy ha igazak rád a fenti állítások valamelyike, netalán mindegyike 😉 akkor rengeteg kérdésed van, például:
  Fog ez nekem sikerülni? Mi lesz ha nem keresek vele annyit mint most?

  Hogyan szerzek vásárlókat, ügyfeleket?

  Mit kell majd másképp csinálnom vállalkozóként, mint eddig?

  Hogyan kell majd adóznom?

  Hogyan adjam el a termékemet/szolgáltatásomat, milyen a hatékony marketing?

  Milyen céges, vállalkozó formák vannak és mennyi pénz szükséges az induláshoz?

  Ha valamikor, akkor most a gazdasági klíma is a legszerencsésebb, hogy ezeknek a kérdéseknek utánajárj, az ötleteket a fiókból előhúzd és

  ötletből üzletet csinálj!

  Hiszen lejárt már az ideje a 8 órás, 5 napos, irodában töltött munkaidőnek, legtöbben a Covid után a hibrid (min. 2 nap home office és max 3 nap irodai jelenlét) és a rugalmas munka struktúrát keresik. Ha te még merészebb álmokat dédelgetsz és nem elégszel meg a kompromisszummal, akkor a vállalkozói lét biztosan rád lesz szabva!

  Az Így leszek vállalkozó workshop kimondottan neked szól, ha

  Még nem tudod mekkora fába vágod a fejszéd és szeretnél utánajárni…

  Ha összeszedetten és célzottan szereted megkapni az infókat, megspórolnál magadnak több heti kutatómunkát…

  Szeretnéd az önálló, munkában is önmegvalósító jövőd alapjait lefektetni és a fenti kérdésekre válaszokat kapni…

  Garantáljuk, hogy a workshop után látni fogod a nagy képet, ami elsősorban segít neked dönteni, másodsorban pedig felkészülni a váltásra!

  Mit kapsz a workshopon?

   • Közösen elkészítjük az üzleti tervedet,
   • megtanítunk a pénzügyi alapokra, hogy miként gazdálkodj fenntarthatóan,
   • megmutatjuk, hogyan marketingeld magad hatékonyan,
   • felkészítünk a belső átalakulásra,

  ugyanis vállalkozóvá válunk…

  A marketing akkor fog működni, ha már ki mersz állni teljes magabiztossággal a publikum elé, és el tudod adni magad. Ehhez pedig vállalkozói kompetenciákat kell magadévá tenned. Ne izgulj, menni fog! 😉 Mi itt vagyunk, csatlakozz a nyitott facebook csoportunkhoz támogatásért, ingyenes anyagokért!👉👉👉

  TIPP:
  Csatlakozz a közösségünkhöz!

  Rólunk

  Andi

  Több mint 11 évig foglalkoztam marketinggel, ezt az időszakot multinacionális környezetben töltöttem. Biztonságot adtak a céges keretek, de egy idő után úgy éreztem szűk nekem ez a tér, én arra vágyom, hogy az ötleteimet megvalósítsam és a munkám nagyobb hasznot hozzon, mint egy vállalatnak a profit. Nagyon erős vágyam volt arra, hogy hasznára legyek az emberiségnek, a munkám olyan értéket képviseljen, amitől az emberek boldogabban élhetnek. Ezért kezdtem el tanulni pszichológiát, lélektant, tudatfejlődést az Integrál Akadémián. A tanulmányaim második évétől éreztem, hogy ez az, ami engem igazán érdekel, szeretnék szolgálatba állni, és képviselni egy olyan ügyet, amit örömmel, lelkesedéssel és elégedettséggel végzek. Végre!

  Így lettem vállalkozó! 🙂 Személyiségfejlesztőként dolgozom, két témát pedig a zászlómra tűztem: az egyéni, hosszabb távú, személyiség tartós fejlesztését célzó egyéni üléseken túl karrierváltással és kapcsolatok rendezésével is foglalkozom.

  Évi

  Pethő Évi vagyok, személyes pénzügyi tanácsadóként, mentorként segítelek.Alkalmazottból anya, majd vállalkozó lettem. Fiatalkorom óta érdekelnek a pénzügyek, befektetések, hogyan lehet tudatosan tervezni. Egyetem után egyre több ismerősöm kérte a segítségemet látva az alaposságomat és sikereimet: mit írjanak bele egy CV-be, hogy készüljenek fel egy állásinterjúra; hogyan álljanak neki lakásvásárlásnak, ajánlattételnek, hogyan vehetnek fel kedvező hitelt; milyen juttatások járnak egy anyának, hogyan érdemes felhasználni a családtámogatási rendszereket; hogyan lehet a mindennapi feladatokat és a nagyobb célokat menedzselni, rendszerezni; összeállítani a háztartási költségvetést, megtakarításokat befektetni. Ekkor eszméltem rá, hogy sokan nem mozognak otthonosan a pénz, kamatok, hozamok világában. Misszióm, hogy a pénzügyi tudatosságot, tervezést, vállalkozói szemléletet, önérvényesítést szélesebb körbe is eljuttassam.

  Jelentkezés