Karrier Kör – Mi a Te szívügyed?

{

“Doing what you love is the cornerstone of having aboundance in your life” / “A bőség alappillére, hogy azzal foglalkozol, amit szeretsz!”

Wayne Dyer

Értem, hogy milyen helyzetben vagy:

Most jutottál el életedben arra a pontra, hogy olyan hivatást válassz, ami szívből jön? Nem csak pénzért szeretnél dolgozni, hanem értéket is kívánsz teremteni a világban? Vágyod, hogy végre valódi értelme legyen a munkádnak? 

Nem akarsz már irodakukac/alkalmazott lenni, főnökkel a fejed felett? Szabad, önmegvalósító életre vágysz?

Milyen munka az, ami igazán a tiéd, amit teljes valóddal képviselni tudsz, és tehetségedet is élni tudod általa? Mi a te szívügyed?

Hiszem, hogy ott rejtőzik benned az a csak rád jellemző egyéni érték, amivel a világ egy jobb hely lehet, és amire jövedelmező karriert tudsz építeni.

Többnyire megalkuszunk, és inkább végzünk robotmunkát, azért, hogy a megélhetésünket biztosítani tudjuk.

Ha ezeket a sorokat olvasod valószínűleg már te is feltetted magadban a kérdést: valóban ennyi az élet? Dolgozunk, néha van egy kis felocsúdás a munkából és ennyi?

Belegondoltál már abba, hogy több időt töltünk munkával, mint a szeretteinkkel? Nagy árat fizetünk akkor, ha nem azt csináljuk hivatásunkként, amit szeretünk, és ezért nem mindegy, hogy mivel telik a munkaidő.

Akik már váltottak, változtattak, mindannyian innen indultunk. Úgyhogy jó úton vagy Te is, ha ezek a kérdések már megfogalmazódtak benned! 😉

Mi a Karrier Kör és kiknek ajánlom?

A Karrier Kör egy 3,5 órás 1 alkalmas karrier fókuszú önismereti workshop azoknak, akik munkahelyet/ hivatást szeretnének váltani, vagy épp most először szívből választani és keresik a támogató, inspiráló beszélgetést illetve közösséget, hogy a váltás, választás irányához és módjához lendületet kapjanak.

Akik már részt vettek…

A feladatok jók voltak és a 3,5 óra gondosan fel volt építve. Kevesen voltunk, így mindenkivel lehetett érdemben foglalkozni. Mindennel meg voltam elégedve 🙂

Kata

Nincsenek elvárások, csak beszélgetés, jó feladatok, nem erőltetnek az emberre egyfajta látásmódot, mint megoldást a problémára. Véleményt, ötletet kap az ember, mindezt kellemes hangulatban.

Melinda

Rengeteg mindent hazavittem magammal az alkalom kapcsán. Megerősítéseket arra vonatkozóan, hogy igenis érdemes dolgozni az álmaimon. A fókusz megtalálásának kulcsát, a szűkítés művészetének mikéntjét, a konkrétumok fontosságát, ezernyi ötletet.

Erika

Nehéz lesz a váltás, de ha igazán kitartó leszek sok munkával sikerül. Kellemes légkör, érdekes emberek, érzed nem vagy egyedül.

Andrea

Mivel a feladatok kreatívak, megmozgatják az agyat és remek a workshop felépítése, a légkör pedig abszolút támogató, barátságos, biztos vagyok benne, hogy előrébb fogsz jutni a problémád megoldásában. A csapat energiája pedig plusz löketet, inspirációt ad.

Suzy

Jó volt hogy végre szántam magamra időt és a bennem lévő kérdésekre. …Nagyon előtérbe hozta a vágyaimat újra, amiket eddig elnyomtam. Nagyon szépen fel volt építve, volt egy íve ami végigvezetett és ébresztgetett minket. Ezzel a magunkra figyeléssel egy út, egy vágy ki tud élesedni, hogy rálépünk-e az aztán már csak rajtunk áll.

Kinga

Mire számíthatsz, ha eljössz?

  • Sok beszélgetésre, problémafeltárásra és megoldási lehetőségekre
  • Baráti hangulatra, mindenki nézőpontja fontos és értékes
  • Tudásmegosztásra
  • Irányba helyezéshez egyéni és páros feladatokra
  • Elményülésre 
  • A workshop végén elégedettségre és aha-élményre! 😉

Mivel leszel több az alkalom után mint most?

Kérdéseidre válaszokat, értékes nézőpontokat kapsz, amiket magaddal viszel, és ez önmagában már kimozdít jelenlegi állapotodból.

Kezedben az általad elkészített feladatok segítségével nagyobb rálátással bírsz majd a karrieredre és a kérdésre: Hogyan tovább?

Mivel 2 lépést már megtettél addigra, mire ennek az alkalomnak vége, így a 3. 4.-et már könnyebb lesz megtenni, mint egyedül elindulni.

Mit hozz magaddal?

Egy tollat és jegyzetfüzetet.

Kérdéseket, amik foglalkoztatnak téged aktuálisan ebben a témában.

Anyagiak

9.000 Ft/ fő/ alkalom

Létszám maximum

6 fő

Jelentkezés